Chantal schrijft | Mijn persoonlijke blog

Bruidsfotografie, een vak apart

Vorige week stond fotograaf Anouk Raaphorst op de stoep. Onder haar label I Shoot Love maakte zij de foto’s op onze bruiloft. Slechts een krappe vier weken na de grote dag was ons album klaar. In een chique leren koffer was daar het boek dat onze dag niet beter had kunnen samenvatten. Kleurrijke composities, vintage zwart-wit en heel leuke details. Geen geposeerd, statig gedoe, maar spontaan, intiem, ontroerend en hier en daar een vleugje humor. Precies zoals we het van tevoren hadden bedacht, maar dan nóg beter, nóg mooier.

En dat alles deed Anouk op een bijna onzichtbare manier. Op sommige momenten, zoals in de kerk, merkten we niet eens dat ze er was. Bescheiden, lief en attent. Ze liet de mooie momenten zoals ze waren, kwam niet tussendoor voor een gekunsteld momentje. Op het strand maakten we tijdens slechts tien minuten zon en windkracht acht een prachtige shoot. Met luchtige vragen over onze openingsdans en knellende schoenen, zorgde zij ervoor dat dit fotomoment een van de leukste momenten van de dag werd. Mijn man en ik hadden ongecompliceerde lol en juist daarom zijn onze foto’s zo leuk, zo spontaan en vooral zo echt.

Leuk detail: Via Facebook krijg je amper een dag na de bruiloft al een sneak preview, een week later zet ze een heel leuke slideshow online en bij het trouwalbum krijg je alle foto’s op usb-stick, verpakt in een gezellig doosje met heel veel strikken. Zo kun je weken nagenieten van je bruiloft. Heerlijk!

I Shoot Love Fotografie bewijst dat bruidsfotografie een vak apart is. Ben je op zoek naar een fotografe die jullie bruiloft vastlegt zoals ‘ie is? Wil je niet alleen je prachtige jurk laten vastleggen, maar wil je dat jouw trouwreportage jullie verhaal vertelt? Dan is I Shoot Love wat ons betreft echt een aanrader!

Meer info over I Shoot Love? Bezoek de website!

DELEN:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere verhalen