Chantal schrijft | Mijn persoonlijke blog

Onze allereerste fan!

Facebook-pagina van The Ticket EnterpriseIk blog stiekem even onder werktijd. En dat mag…soms. Vooral als we iets te vieren hebben! Ik breek mijn hersens tegenwoordig over onze corporate website www.ttenterprise.com. Als communicatiemanager ben ik veranwoordelijk voor alle content en dat is lekker. Research doen, met woorden stoeien, jezelf ergeren aan te luidruchtige collega’s en het ‘Ik-ben-schrijfster-en-ik-zit-altijd-over-het-maximum-aantal-woorden-heen-syndroom’. Soms frustrerend, maar veel vaker inspirerend.  

Na een rondje Google bleek een Facebook-page onmisbaar. Dus hup, een pagina aangemaakt met een mooi logo en updaten maar. En wat zie ik vandaag? Onze allereerste fan, :-). Ja, we hadden er al vijf, maar die zijn niet echt. Dat zijn collega’s, dat telt niet. Maar nu is er een individu dat ons (a) heeft gevonden en (b) ons leuk vindt. Joehoe, we doen het dus niet voor niks. Op naar de 100, thanks Antonello Lai!

DELEN:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere verhalen